Feed on
Posts

BEQUES MEC

Beques del Ministeri d’Educació (MEC)

http://www.mecd.gob.es/servicios-al-ciudadano-mecd/en/catalogo/educacion/estudiantes/becas-ayudas/para-estudiar.html

OBERT EL PLAÇ

Beques i ajudes per estudiar Batxillerat

Termini de presentació de sol·licituds:

 OBERT des del 15/08/2018 fins al 01/10/2018

 

Beques i ajudesper estudiar Formació Professional.

Termini de presentació de sol·licituds:

 OBERT des del 17/08/2018 fins al 01/10/2018

 

Beques i ajudes per Alumnes amb necessitat específica de suport educatiu.

Termini de presentació de sol·licituds:

 OBERT des del 15/08/2018 fins al 27/09/2018

1819_inici_curs_suro.jpg

https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-grau/admissio/preinscripcio/llistes-espera-1285846529984.html 

Resultats de la preinscripción

Una vegada coneguts els resultats, si no has estat admès/a en la primera opció de titulació que sol·licitares, se t’adjudica un nombre d’ordre en la llista d’espera.

Si has estat admès/a en segona o successives opcions, si no vols perdre la plaça assignada, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions que et marque el centre que imparteix la titulació. Si no ho fas així, s’entendrà que renuncies a la plaça.

Funcionament de les llistes d’espera 2018

Les llistes d’espera no són presencials, cada adjudicació es publica en la web de la Universitat, les persones interessades comprovaran individualment el resultat, per la qual cosa és necessari que estigues pendent de les dates de les crides: les adjudicacions de plaça als estudiants que estiguen en llista d’espera es realitzaran el 23, 26 i 30 de juliol.

Si estàs en llista d’espera i t’interessa obtenir plaça, has d’accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions en les quals estàs en llista d’espera, el teu interès per continuar en ella, així podràs participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a la crida del 23 de juliol serà el 22 de juliol fins a les 24 hores.

Avís: En el cas que no realitzes aquesta confirmació, el programa t’exclourà automàticament dels llistats, amb la qual cosa, perdràs l’opció de ser admès/a en eixa titulació, i RECORDA: has de confirmar per cadascuna de les crides el teu desig de continuar en llistes d’espera.

Si t’assignen una plaça de la llista d’espera, hauràs de consultar la web del centre en el que has estat admès/a per informar-te de la data de matrícula. Si ja estàs matriculat/da, anul·laràs la matrícula inicial abans d’anar a matricular-te en la nova plaça assignada per la llista d’espera, i així tantes vegades com sigues admès/a en una titulació que, per orde de preferència estiga abans que l’assignada per preinscripció.

Si has realitzat reclamació al resultat de la preinscripció, has de consultar les notes de tall en les diferents crides i comprovar si obtindries plaça amb la teua nota d’accés (ja que el resultat de la reclamació no es reflectirà en les llistes d’espera), si és el cas, hauràs de dirigir-te, amb la resolució rebuda, a la secretaria del centre en el qual s’impartisca la titulació.

https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-grau/admissio/preinscripcio/llistes-espera-1285846529984.html

 

anim_selectivitat.jpg

DOSSIER