Feed on
Posts

https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-grau/admissio/preinscripcio/llistes-espera-1285846529984.html 

Resultats de la preinscripción

Una vegada coneguts els resultats, si no has estat admès/a en la primera opció de titulació que sol·licitares, se t’adjudica un nombre d’ordre en la llista d’espera.

Si has estat admès/a en segona o successives opcions, si no vols perdre la plaça assignada, has de formalitzar la matrícula en els terminis i condicions que et marque el centre que imparteix la titulació. Si no ho fas així, s’entendrà que renuncies a la plaça.

Funcionament de les llistes d’espera 2018

Les llistes d’espera no són presencials, cada adjudicació es publica en la web de la Universitat, les persones interessades comprovaran individualment el resultat, per la qual cosa és necessari que estigues pendent de les dates de les crides: les adjudicacions de plaça als estudiants que estiguen en llista d’espera es realitzaran el 23, 26 i 30 de juliol.

Si estàs en llista d’espera i t’interessa obtenir plaça, has d’accedir al portal web de la Universitat de València i confirmar en cadascuna de les titulacions en les quals estàs en llista d’espera, el teu interès per continuar en ella, així podràs participar en les adjudicacions de plaça de les següents crides.

La data límit de confirmació per a la crida del 23 de juliol serà el 22 de juliol fins a les 24 hores.

Avís: En el cas que no realitzes aquesta confirmació, el programa t’exclourà automàticament dels llistats, amb la qual cosa, perdràs l’opció de ser admès/a en eixa titulació, i RECORDA: has de confirmar per cadascuna de les crides el teu desig de continuar en llistes d’espera.

Si t’assignen una plaça de la llista d’espera, hauràs de consultar la web del centre en el que has estat admès/a per informar-te de la data de matrícula. Si ja estàs matriculat/da, anul·laràs la matrícula inicial abans d’anar a matricular-te en la nova plaça assignada per la llista d’espera, i així tantes vegades com sigues admès/a en una titulació que, per orde de preferència estiga abans que l’assignada per preinscripció.

Si has realitzat reclamació al resultat de la preinscripció, has de consultar les notes de tall en les diferents crides i comprovar si obtindries plaça amb la teua nota d’accés (ja que el resultat de la reclamació no es reflectirà en les llistes d’espera), si és el cas, hauràs de dirigir-te, amb la resolució rebuda, a la secretaria del centre en el qual s’impartisca la titulació.

https://www.uv.es/uvweb/universitat/ca/estudis-grau/admissio/preinscripcio/llistes-espera-1285846529984.html

 

anim_selectivitat.jpg

DOSSIER

Us deixem l’enllaç al vídeo de la campanya “Trenca l’estereotip” de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.
http://www.inclusio.gva.es/trenca-l-estereotip

 

La Guia de graus i d’accés 2018-2019 recull l’oferta d’estudis de grau de la Universitat de València. En aquesta publicació es pot trobar la informació més rellevant dels graus, els dobles graus i l’accés a la Universitat de València.

https://www.uv.es/infodin/publicacions/guia_graus.pdf