becas-mec.jpg

El Ministeri d’Educació ha obert la campanya de beques per al curs 2017-2018.

Les beques estan dirigides a estudiants d’ensenyament postobligatori:(posteriors a l’ESO).

 Ensenyaments universitaris de Grau, Batxillerat, Formació Professional de grau mitjà i superior, Formació Professional bàsica..

Quan i com puc demanar la beca?

El termini de presentació de sol·licituds acaba:

 El 3 d’octubre de 2017, per als nivells no universitaris. 

 
 El 14 d’octubre de 2017, per als universitaris.

Trobaràs tota la informació en els següents enllaços, depenent dels estudis que vages a cursar

La beca es demana per Internet, a través de la pàgina del Ministeri:

BEQUES ESTUDIS UNIVERSITARIS

BEQUES NO UNIVERSITÀRIES (BATXILLERAT, FORMACIÓ PROFESSIONAL, ENSENYAMENTS ARTÍSTICS PROFESSIONALS…)

 

 dudes.jpg

GUIA DE PRESENTACIÓ DE LA BECA PAS A PAS

Si tens algun dubte a l’hora de gestionar la teva beca,en aquest ENLLAÇ veurem pas a pas com presentar la beca sense por d’equivocar-nos en cap pas i afegint totes les excepcions actuals.

 dudesmec.jpg

 


 

 

En aquest enllaç podem realitzar la consulta els RESULTATS a la PREINSCRIPCIÓ universitària del curs 2017 i tota la informació sobre notes de tall i llistes d’espera per a cadascuna de les universitats valencianes.
Atenció que cada universitat segueix un procés de llistes d’espera diferent.

 

universitats.jpg

 

https://appweb.edu.gva.es/PreinscripcionUniversitaria/

 

 

També podem consultar el resultat de PREINSCRIPCIÓ a tots els districtes universitaris de tota Espanya en

notas.pngSORT I BONES VACANCES

bon.gif


Un any més , l’IES MARCOS ZARAGOZA ha participat en el Praktikum 2017 organitzat per la Universitat Politècnica de València ( UPV ) Campus d’Alcoi. Des del 26  fins el 30 de Juny de 2017

A través d’aquest programa es vol oferir a l’alumnat seleccionat l’oportunitat única de conèixer de primera mà i experimentar les diferents tasques i projectes que s’estan realitzant en l’àmbit de la titulació del GRAU EN ENGINYERIA QUÍMICA oferida en el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV), de manera que els puga ser útil i clarificador per a la posterior elecció dels seus estudis superiors universitaris dins del seu programa d’orientació acadèmica.

En aquesta edició, han participat dos  alumnes del nostre centre : Alejandra Pérez Santamaria i Mercedes Signes Solbes juntament amb dotze alumnes més de diferents instituts.

practi2017.jpg

Les àrees de recerca van ser:
- L’Enginyeria Química com a resposta als problemes de l’aigua: disseny de processos. Amb el professor Antonio Abad
Sempere

 

- Supercondensadors. Amb el professor Francisco Javier Cases Iborra
- Tractament d’aigües residuals mitjançant processos d’oxidació avançada: contaminants emergents i contaminants industrials.amb la professora Ana Mª. Amat Paya

El divendres 30 de juny, , els participants van exposar el treball desenvolupat i es va clausurar el Praktikum 2017.

Des de l’organització del PRAKTICUM hem rebut una felicitació per la participació en aquesta 5ª edició en la qual se’ns assenyala que el grup d’alumnes: ” s’emporta amb si, no solament un bagatge científic d’alta qualitat, sinó també unes experiències vitals que de ben segur han deixat una profunda mepenta tant en ells com en els professors i alumnes universitaris que els han acompanyat durant la realització del Praktikum .  Afegint  que l’IES MARCOS ZARAGOZA :  “podem  sentir-nos molt orgullosos dels nostres  alumnes tant pel seu nivell acadèmic com pels valors dels quals han fet gala, i desitgem poder seguir comptant amb el seu suport per a futures edicions.”


PREINSCRIPCIÓ 

proceso-admision-laberinto.jpg

Per al curs 2017-2018 solament hi haurà una convocatòria DEL 12 DE JUNY AL 7 DE JULIOL DE 2017, TOTS DOS INCLUSIVAMENT, PER A TOTES LES SOL·LICITUDS que es resoldrà amb l’adjudicació de places el dia 14 de JULIOL de 2017.

Les qualificacions de les Proves d’Accés es faran públiques per a la convocatòria ordinària de juny el dia 16 de juny (a les 14 hores)  i per a la convocatòria extraordinària de juliol el dia 12 de juliol (a les 17 hores), la qual cosa implica que l’alumnat que participa en la convocatòria extraordinària de la PAU ha de realitzar la seua sol·licitud de Preinscripció sense conèixer les seues qualificacions, serà el programa informàtic el que inclourà les qualificacions quan estiguen disponibles, abans del procés de baremación i adjudicació de places.

preinscrip-gva.jpg

ENLLAÇ PREINSCRIPCIÓ

UNIVERSITATS

VALENCIANES

 


INFORMACIÓ DE PREINSCRIPCIÓ PER ALS DIFERENTS DISTRICTES UNIVERSITARIS

foto-preinscri.jpg

 

FIXA’T BÉ PER QUÈ NO TINGUES PROBLEMES

 1. Cal emplenar un únic formulari per comunitat autònoma

  Cada comunitat té un model de preinscripció propi que val per a sol·licitar plaça en totes les seues universitats públiques. L’única excepció és la UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància) que encara que és pública, té un formulari propi.

  Si totes les universitats on vols sol·licitar plaça són públiques i d’una mateixa comunitat autònoma, has de lliurar un només formulari de preinscripció  sol·licitaràs tots els graus/universitats que t’interessen.

  Si les universitats que t’interessen es reparteixen entre més d’una comunitat, hauràs de lliurar el formulari de cada comunitat corresponent.

 2. És MOLT IMPORTANT l’ordre en què sol·licites els graus que t’interessen!

  En el formulari, has de marcar per ordre de preferència (de major a menor interès) les diferents titulacions i universitats en les quals vols aconseguir plaça. Cada any hi ha molts estudiants que queden fora de la seua primera elecció només per no haver-la  escrit en primer lloc.

  Qué vull dir?.

  En cada comunitat autònoma l’adjudicació de totes les places universitàries públiques està centralitzada. Per açò has de fer un únic formulari per comunitat. Quan arriba el teu torn, primer miren a veure si entres o no en el primer grau que has triat. Si no, miren el segon, etc.

  ATENCIÓ!

 3. Quan t’adjudiquen un grau, aquesta comunitat autònoma ja no et considera per a cap dels graus que havies col·locat  més a baix en la teua llista. Si pel que siga has posat el grau que més t’agrada en tercera posició, però t’admeten en el que has posat en segon  les opcions que havies escrit després queden anul·lades,

 

 INFORMACIÓ FORMACIÓ PROFESSIONAL

 

 

Proves d’Accés  CICLES FORMATIUS 2017

acces_a_cicles_formatius.jpg

 

Oferta de cicles formatius de Formació Professional

logogvcolorverticaleventos.jpgfp.jpg

 atresmedia.png

 

 Quin cicle formatiu vols estudiar?

Si no tens clar el tipus de cicle formatiu de FP que desitges estudiar…

Si dubtes entre diversos cicles que poden interessar-te…

Si t’agradaria conèixer les assignatures i eixides dels cicles formatius que més t’atrauen…

Si desitges conèixer les opinions de persones que han cursat aqueixos cicles que més t’interessen…

Fpbide pot ajudar-te!

fpbide.png

 

Píndoles ocupacionals;

Prem sobre els arxivadors i accedeix a l’enllaç per a cercar les professions i els sectors professionals que més t’interessen.

pildoras.jpg

 

 

 

AVISOS

Horari  Visites

L’atenció individualitzada als alumnes i les famílies es canalitzarà mitjançant el tutor o la tutora del grup, o bé per iniciativa pròpia del qui sol•licita l´atenció.
L’horari d’atenció dels components del departament durant aquest curs és el següent:
- Professor psicologia-pedagogia: Antoni Navarro. i Silvia Sais
L’horari d’atenció per als pares serà  Silvia SaisDILLUNSde [b17.30 A 20.00 hores i  Antoni Navarro elsDIJOUS per la vesprada 17.30 a 20.00[/b]; cal trucar prèviament per telèfon 966870140  per a concertar hora.
-Professora de Pedagogia Terapèutica: AURORA REIG

 

Per contactar amb el DEPARTAMENT D’ORIENTACIÓ de l’IES MARCOS ZARAGOZA ,pots fer-ho:

1,- utilitzant l’apartat CONTACTA

2,- per correu electrònic a la següent adreça. orientacio.iesmarcoszaragoza@gmail.com

3,- al telèfon de l’IES 966870140

Administración