Jornades de Portes Obertes UPV

alginet
Universidad

 

Les Jornades de Portes Obertes per a famílies i públic general són gratuïtes i estan pensades perquè les persones interessades coneguen la Universitat Politècnica de València i les titulacions que s’hi imparteixen.

A València, s’han previst tres dissabtes: 13 de febrer, 12 de març i 16 d’abril.

Les famílies que vulguen visitar la UPV en les Jornades de Portes Obertes han d’inscriure’s de forma gratuïta en aquest enllaç.  

Des del Departament d’Orientació recomanem la visita a l’alumnat de segon de batxiller i les seues famílies.

Us suggerim que, si esteu interessats a visitar la UPV, us apunteu amb l’antelació suficient.

 

 

 

Prova d’Accés a la Universitat (PAU) 2016

alginet

En el web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ja està disponible la informació del Calendari i Horari de les PAU de 2016, el document actualitzat de les ponderacions i el calendari de la Preinscripció 2016.

Notes de Tall, Juny 2015.

Ponderacions 2015 i posteriors.

Calculadora de la nota d’accés.

PROVA D’ACCÉS A LA UNIVERSITAT (PAU)

alginet
Selectividad

Ja falta poc perquè acabe el curs. Ací pots trobar informació relativa a l’accés a la Universitat: 

VISITA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA 1r DE BATXILLER

alginet

El pròxim dia 18 de Febrer, els alumnes de 1r de Batxiller visitarem els Campus de la Universitat de València: Burjassot, Tarongers i Blasco Ibàñez.

La visita té una durada de 3 hores aproximadament ( de 10 a 13 hores). Comença amb una xarrada informativa sobre els graus que imparteix el centre triat, i posteriorment, es realitza la visita a les instal·lacions.

PROGRAMA D’INTERVENCIÓ EN EDUCACIÓ SEXUAL EN L’ESO (PIES)

alginet

Durant el segon trimestre del curs 2014-15, l’alumnat de 3r d’ESO i 1rde FP Bàsica rebrà formació en educació sexual, impartida per personal especialitzat de la Conselleria de Salut i coordinada pel Departament d’Orientació de l’Institut.

El programa PIES pretén promocionar una vivència positiva de la pròpia sexualitat i uns comportaments sexuals concordes amb les opcions més saludables.